Deprecated: ini_set(): Use of mbstring.internal_encoding is deprecated in /home/weblapde/lizaeskuvo.hu/start.php on line 10
 Esküvőszervezés - LizaEsküvőszervezés.hu

Esküvőszervezés

 Ablak bezárása / Vetítés indítása

Az első teánkkal és az első falat süteménnyel kezdődik minden, amikor először találkozom az új párral. Sokat beszélgetünk, megismerjük egymást. Beszélgetünk arról, hogy ha a menyasszony becsukja a szemét, akkor milyen esküvő jelenik meg a képzelt mozivásznon? Ugye megy? Először csak elképzeljük. Ezután megnézzük, hogy mitől lesz igazán izgalmas ez a film. Egy kicsit szárnyalunk, ötleteket gyűjtünk. Így alakítjuk ki az esküvő stílusát, esetleg témáját. Nagyon szeretem ezeket az első beszélgetéseket. Benne van az ismerkedés izgalma és szakmai kihívása.

Ha már kialakult, hogy mit szeretnénk, akkor jöhetnek a számok.
Kiválasztjuk azokat a szolgáltatókat, amelyek leginkább illenek az esküvői pár személyiségéhez, költségvetéséhez, és elképzeléséhez. Nem a szolgáltatóktól visszakapott jutalékért dolgozunk, ezért hitelesen tudjuk képviselni a megrendelő esküvői párt. A fő célunk az, hogy minden körülmények között védjük az  ügyfelek érdekeiket. Az esküvő megszervezés során professzionális szakértő támogatást tudunk nyújtani, melyet a 2004 óta folyamatosan megélt tapasztalatainkra alapozunk.
Korlátozott számú esküvőt tudunk megszervezni egy évben. Számunka a minőség sokkal fontosabb, mint a mennyiség.

Az esküvő napján én és munkatársaim leszünk az elsők, akik megérkeznek, és az utolsók, aki távoznak a fogadás helyszínéről. Nagykövete vagyok a megrendelő párnak, ezért gondosan betartatom a szolgáltatókkal az előre aprólékos műgonddal kidolgozott, sokszor átbeszélt ütemezéseket, elvárásokat. Tudom, hogy az esküvő helyszínén én, és a munkatársaim vagyunk a főnökök, és minden esetben érvényesítjük a megbízónk akaratát. A sok apró kis részlet így fonódik össze egy olyan esküvővé, ami biztonságot, és kellemes szórakozást nyújt az esküvői párnak és vendégeiknek.

Esküvői koordinációs és teljes körű esküvőszervezési szolgáltatásunk a következő elemeket tartalmazza:

 • Személyre szabott esküvői költségvetés elkészítése, figyelembe véve az ügyfél ízlését és pénzügyi lehetőségeit.
 • Egy kidolgozott, átfogó határidő lista elkészítése, mely tartalmazza a személyenkénti havi feladatokat, és célokat.
 • Segítség az átfogó design és téma kialakításában.
 • Korlátlan mennyiségű rendezvény helyszín és szolgáltató kiajánlása, időpont egyeztetéssel ezek bejárással való megtekintése. A kiválasztott szolgáltatókkal való egyeztetések megszervezése, illetve részvétel a megbeszéléseken. A megfelelő - az ügyfél számára előnyös - szerződések aláírásra előkészítése.
 • Személyes segítség a megfelelő meghívók, monogramok, és egyéb nyomtatott anyagok megtervezésénél.
 • Folyamatos kapcsolattartás az ügyfelekkel az esküvőszervezési feladat teljesesítése során. Korlátlan számú személyes találkozó lehetséges, ezeken kívül telefon, és napi email kapcsolat.
 • A vidékről, esetleg külföldről érkező vendégek szálláshelyének előkészítése (vendégváró csomagok kigondolása és bekészítése), a vendégek szállításának koordinálása. Igény esetén gyermekfelügyelet szolgálat ajánlása, programok szervezése a több napra érkező vendégek részére stb.


A teljes körű esküvőszervezésnek része az alábbi „Egy hónappal előtte” szolgáltatás is.

Liza „Egy hónappal előtte” esküvői koordinációs szolgáltatása:

 • Legalább 3 személyes találkozó az esküvői párral, elsősorban a ceremónia és a fogadás részleteinek átbeszélése. A rendezvény helyszínének bejárása, a helyi személyzettel minden részlet tisztázása. Írásbeli emlékeztetők készítése. A szolgáltatók érkezésének ütemezése, emlékeztető telefonhívás 2 héttel, 1 héttel, 3 nappal, és 1 nappal az összes szolgáltató felé.
 • Az esküvői nap forgatókönyvének elkészítése, mely tartalmazza a szolgáltatók érkezését, tennivalóik pontos forgatókönyvét,munkájuknak befejezési, átadási, és a rendezvény végén a bontási idejét. illetve az esküvői pár, a kiemelt rokonok, barátok napi forgatókönyvét.
 • Az esküvő előtti családi vagy próbavacsora megszervezése. Programok ajánlása. Igény esetén koordináció.
 • Információs csomagok készítése a vendégek számára. (térképek, jó éttermek, közlekedési lehetőségek, programok, esküvőszervezők telefonszámai)
 • Üdvözlő csomagok bekészítése a hotel szobákba.
 • Ha az esküvő lebonyolításához szükséges, akkor a biztonsági emberekkel folyamatos kapcsolattartás.
 • Az esküvői ceremónia, és a fogadás teljes koordinációja. A koordinátor megbízható és pontos személy a vőlegény és a menyasszony számára, hogy a szép napot felesleges izgalmaktól mentesen élvezni tudják.
 • Vendégek távozásának megszervezése.

Minden esküvő egyedi és megismételhetetlen, ezért ajánlatunkért kérlek, lépj kapcsolatba velünk - Elérhetőségek. A megrendelő igényeinek pontos ismerete nélkül sajnos nem tudunk árajánlatot adni.

Várjuk azokat a külföldön élő szerelmes párokat is, akik úgy döntenek, hogy gyönyörú hazánkban szeretnének házasságot kötni. Nekik ajánljuk Exclusive Hungarian Wedding oldalunkat.

Szeretnél velem személyesen is megismerkedni?
Kérlek, fogadd el a meghívásomat egy finom házi süteményre, és egy-két csésze teára. A beszélgetésünk első másfél órája ingyenes, ha nincs szükséged esküvői tanácsadásra, akkor ezen idő alatt az esküvőd teljes körű megszervezéséhez szükséges adatokat, álmokat beszéljük át, hogy pontos képet kapjunk az előttünk álló esküvőszervezési folyamatról. Ezután tudunk majd árajánlatot készíteni az én esküvőszervezési teljes körű, vagy részfeladatimról.
Ha mégis szükséged van esküvőszervezési tanácsadásra, vagy szeretnél ötleteket kapni az esküvőd dekorációjához, szükséged van esetleg stílustanácsadásra, akkor ezt még a másfél órás beszélgetés után jelezni tudod felém, és minden nyitott kérdésedre válaszolni fogok, hogy én hogyan oldanám meg az esküvőd megszervezését.

Hogy pontosabb képet kapj, munkánk minőségéről kérlek tekintsd meg az itt látható videót: Előkészítés - A nagy nap előkészületei, amikor minden a helyére kerül.

 
főoldal Esküvőszervezés